Hudvård är inte allt

För att man ska känna sig fräsch så räcker det inte att endast ha en bra hudvårdsrutin. Man måste även äta bra, träna och se till att vara ute mycket i friska luften. Vissa är bättre på det ena, medan andra är bättre på det andra. I en perfekt värld skulle alla vara bra på allt, för då skulle vi må så mycket bättre!

Jag älskar ju att ta hand om min hud och mitt hår, för jag tycker att det är en så lyxig känsla att känna att ens hud är välmående. Jag är också mycket ute i friska luften, men det här med träning är jag mindre bra på. Jag gillar exempelvis vare sig gym eller badhus, men själva träningen gillar jag. Därför har jag bestämt mig för att träna hemma, så nu är det dags att införskaffa lite träningsredskap!

Att fylla upp hemmagymmet med billiga redskap först

Eftersom jag inte har råd att köpa på mig allt det som behövs på en gång så har jag kollat upp lite hur det ser ut bland de billigare redskapen. Det finns massor av bra grejer som man kan använda sig av, så det är bara att handla på sig! Visst är drömmen att jag skulle kunna ha en roddmaskin, en crosstrainer och massor av annat också, men det finns varken pengar eller plats till det. Allra bäst är nog en roddmaskin, men de är väldigt dyra: läs mer här.

Snart kan jag träna ute igen!

En sak som jag älskar är att träna ute! Man kan verkligen njuta av allt på samma gång då! Om du har en trädgård så kan du, som jag, träna där. Annars kan man ju alltid använda alla de bra utegym och liknande som finns idag.

Om jag är ute och springer på kvällen så brukar jag passa på att bege mig in till en skolgård. Varför? Jo, för att det alltid finns bra ”redskap” att använda sig av där. Man kan exempelvis hoppa upp och ner på bänkar etcetera. Dessutom är det upplyst på sådana platser på kvällarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *