Inspiration och hemmaträning!

Som ni vet så har jag ju börjat samla på mig lite trevliga redskap som jag kan använda i mitt hemma gym. Det finns mängder av kul grejer, så det är lätt att man handlar lite mer än man tänkt, men det vet säkert många av er redan. Det är så himla kul att inreda gymmet och då det finns så många bra redskap i storlek mindre så kan man ganska snabbt ha typ allt man behöver.

Det första jag tog med mig in i mitt hemmagym var pilatesmatta och pilatesboll. Jag vet att det är många som gillar dessa redskap precis lika mycket som jag gör, så det är troligtvis många som sett till att just dessa saker finns på plats direkt. Så fort man ser dessa färgglada saker på golvet så blir man peppad att träna! Hett tips – hitta bästa modellerna här!

Hur ser det ut med inspirationen?

Ett hett tips till er som saknar inspiration är att köpa träningskläder, träningsskor, pilatesboll, mattor och annat som du använder dig av när du tränar i dina favoritfärger. Om saker och ting lockar dig på grund av att det är fint så kommer du troligtvis att träna både oftare och längre pass.

Nu är det ju så att det inte finns läckra färger på allt, men de saker som man kan köpa i typ rosa, lila och andra fina färger ska man passa på att köpa! Du kommer märka av det direkt, för det är verkligen en vinnande koncept!

Riktigt läckra färger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *