Hudvårdsrutin på vintern

Nu är vintern verkligen här på riktigt!

De flesta av oss behöver olika typer av hudvårdsprodukter beroende av vilken tid på året det är och det gör att man får se över sin hudvårdsrutin lite extra när det är dags för årstidsväxlingar. Man ska inte få panik för att man får lite torrare hud, utan det är bara att ta hand om sig själv lite extra på vintern.

Se till att investera i en bra peeling och en bra fuktighetsmask som du kan använda dig av både ofta och mycket. Man kan sova med många av de bättre fuktighetsmaskerna, så passa på att göra det efter det att de peelat dig på kvällen. Detsamma gäller kroppen som även den brukar bli torrare på vintern, så peela och skrubba och se till att ha en riktigt bra hudkräm att smörja in dig med.

När det är dags för sommar så brukar det gå åt andra hållet och då är det så att man får byta ut sin något fetare kräm mot en lättare, men så länge man har koll så är det bara att anpassa produkterna efter tid på året. Det behöver med andra ord inte vara ett problem alls!

Läs gärna mitt tidigare inlägg om exklusiva skönhetsprodukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *