Treata dig själv med exklusiva skönhetsprodukter

Låter det lite väl drömskt? Det är det inte! Det är nämligen så att när det kommer till fina skönhetsprodukter så är det så att det i väldigt många fall finns en anledning till att de är dyrare. Det är dels alltid en finare förpackning, så mycket vet vi ju, men det är också så att det ofta är så att även innehållet faktiskt är bättre det också.

Man kan göra så att man köper en lyxig produkt varje månad, för då blir det mindre stora hål i plånboken, så brukar i alla fall jag göra. Man måste dock veta redan innan att när man väl börjar använda sig av de mer exklusiva märkena så är det svårt att använda billigare produkter, men det gäller inte allt. Shampoo och balsam är ett exempel på en sådan sak som inte går att gå tillbaka med efter att man en gång börjat använda fina produkter, men det finns mängder av anat också!

Några saker som är lika bra även om det är billigt är deodorant, fotfilar, handkrämer (kan till och med vara bättre när de är billigare), dusch crème, handtvål, rakgel med mera. Det finns absolut bra grejer som inte kostar skjortan, men som sagt, mycket blir bättre ju mer man betalar.

Exempel på produkter som är värda att betala mycket för är foundation, rengöring, peeling och masker, ansiktsvatten, serum, ansiktskräm, sminkborstar, highlighter, solpuder, shampoo, balsam, hårinpackning. Ja, som du ser så är det lite olika och sedan är vi ju också väldigt olika. Men mitt tips är att du åtminstone ska testa en riktigt exklusiv produkt bara för att se hur det känns!

Skönhetsprodukter

Kolla gärna in mina länktips för skönhetsblogg-tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *